Video : Tipsbladet
Superliga

Randers-træner bruger psykologiske tricks i modgang

En sejr i 12 Superliga-kampe er ikke godkendt i Randers, og derfor bruger cheftræner Olafur Kristjansson nu tricks fra psykologien til at få spillerne tilbage på rette kurs.

Randers var så tæt på at komme med i mesterskabsspillet, men en skidt afslutning på grundsspilssæsonen ødelagde det for Kronjyderne, der ikke vandt i deres seneste ni kampe, før Superligaen blev delt op. Siden er det blevet til en enkelt sejr i gruppespillet mod AC Horsens på 2-0, men en enkelt sejr i de seneste 12 Superliga-kampe kan ikke få det store smil frem i klubben.

Her er cheftræner Olafur Kristjansson ingen undtagelse. Han indrømmer, at han har haft talt med store bogstaver både efter nederlaget til OB i mandags, hvor Randers var en mand i overtal i en time, og til dagens efterfølgende træning.

Når den metode så er prøvet af, går Randers-træneren videre til næste skridt i bogen.

- Når du har modgang, så er det klart, at du skal være støttende i det du laver, og forsøge at få hele holdet til at trække i den samme retning. Og jeg ved ikke om man skal være psykolog, men der er i hvert fald nogle tricks og fornuftige samtaler man kan bruge, både formelle og uformelle, siger Olafur Kristjansson til TV 2 Østjylland.

Om de psykologiske tricks kommer til at få en virkning, får både Olafur Kristjansson og Randers-spillerne at se på søndag. Her får de muligheden for revanche mod OB, som denne gang kommer på besøg på BioNutria Park i Randers.

Kampen starter klokken 13.00.