Video : Tipsbladet
Superliga

Dansk og udenlandsk interesse for SønderjyskE-profil

Nicolaj Madsen er tæt på kontraktudløb i SønderjyskE, og flere danske og udenlandske klubber bejler til hans underskrift.

Nicolaj Madsen kom til SønderjyskE i 2012, og han står noteret for 114 Superliga-kampe for klubben. Dermed har han også en stor aktie i den enorme optur, SønderjyskE har gennemgået de seneste par sæsoner med sølvmedaljerne i sidste sæson som svendestykket.

Spørgsmålet er bare, om den 28-årige midtbanespiller snart er fortid i Haderslev.

Om godt to måneder udløber Nicolaj Madsens kontrakt med SønderjyskE, og den tidligere HB Køge-spiller har tidligere talt varmt om et skifte til udlandet. Snart skal det afgøres, hvad der skal ske, og det kan tippe i begge retninger for Madsen.

- Der har været henvendelser fra udlandet og fra andre klubber i Danmark. Vi er også i dialog med SønderjyskE, og Nicolaj er rigtig glad for at være i klubben. Han føler sig godt tilpas, og det er selvfølgelig også derfor, han nu har spillet i klubben i fem sæsoner. Vi må se, hvad det ender med – vi har ikke sat nogen deadline, men vi er selvfølgelig opmærksomme på, at hans nuværende kontrakt snart udløber, siger Nicolaj Madsens agent, Antoni Alexandrakis, til tipsbladet.dk.

Nicolaj Madsen har i indeværende sæson spillet 24 Superliga-kampe og scoret tre mål for SønderjyskE. Han afsoner karantæne i aftenens kamp mod Lyngby BK.