FCK-emne kan være tæt på Anderlecht
Foto: Chris Brunskill/Getty Images
Superliga

FCK-emne kan være tæt på Anderlecht

Den belgiske midtbanespiller Mats Rits har været sat i forbindelse med FC København. Nu kan han være på vej til Anderlecht.

FC København har været sat løst i forbindelse med midtbanespilleren Mats Rits, der til dagligt tørner ud for KV Mechelen i Belgien. FCK skal flere gange have været i Belgien for at se nærmere på Rits, og midtbanemanden har selv bekræftet, at han kender til interessen fra de danske mestre.

- Jeg er på listen, og jeg ved, de har været at kigge på mig et par gange. Hvorfor skulle det ikke være et godt skifte for mig? Fordi det er i Danmark? Det udelukker ikke noget som helst. Alle ønsker at spille på så højt et niveau som muligt, men lige nu er jeg glad i Mechelen, sagde Mats Rits i starten af marts ifølge det belgiske medie, Fan.

Tipsbladet.dk har forholdt FCK-manager Ståle Solbakken citatet fra Mats Rits, men nordmanden ønsker ikke at gå i detaljer i forhold til den påståede interesse. Han nøjes med at konstatere, at han kender Mats Rits.

Det er der imidlertid også andre klubber, der gør, og Het Laatste Nieuws skriver, at den tidligere Ajax-spiller nu kan være på vej til Anderlecht. Mats Rits blev spottet på tribunen, da Anderlecht søndag besejrede Club Brugge med 2-0, og angiveligt kan han være tæt på at skifte til Anderlecht. Club Brugge er dog også en af de klubber, der siges at have et godt øje til 23-årige Rits.

Mats Rits har et prisskilt på 15 millioner kroner, skriver det belgiske medie.