Video : Tipsbladet
Superliga

Tidligere direktør: Superligaen er bedre med et stærkt FCK

Dan Hammer, der er tidligere administrerende direktør i FC København, mener, at Superligaen samlet set er stærkere med et suverænt FCK-hold.

Spændingen i toppen af Superligaen har stort set været fraværende gennem hele sæsonen. FC København har vist sig som Danmarks suverænt bedste hold, og spørgsmålet er, hvorvidt det er skadeligt for ligaen som helhed.

Den debat tog Canal 9 i optakten til søndagens opgør mod Lyngby BK, og her deltog den tidligere administrerende direktør Dan Hammer. Han mener ikke, at det nødvendigvis ville gavne Superligaen, hvis FCK var mindre suveræne.

- Man kan også stille spørgsmålet omvendt: Ville Superligaen være bedre med et svagere FC København? Det tror jeg ikke, der er nogen som helst, der ville argumentere for. Elitesport handler om at strække sig, blive så god, som man overhovedet kan, nå op på næste hylde hele tiden, og det er det, FC København gør, siger Hammer blandt andet.

FCK fører Superligaen med 15 point ned til Brøndby IF på andenpladsen, og der resterer fem runder af mesterskabsspillet.

Du kan se hele debatten fra Canal 9 i videoen i toppen af artiklen.