Video : Tipsbladet
Superliga

Duncan: ikke nogen sovepude, at vi har slået dem tidligere.

AGF har ikke tabt til Viborg i denne sæson, men det betyder ikke, at man hviler på laurbærerne i Århus.

Fire gange har AGF of Viborg tørnet sammen i denne sæson. Tre sejre til AGF og en enkelt uafgjort er det blevet til. Alligevel er det ikke noget, som man kan bruge i Århus.

Tværtimod så handler det om ikke at tage sejren for givet. Men hvis AGF spiller op til sit bedste, så vinder de, siger Morten Duncan Rasmussen til Århus Stiftidene.

- Vi skal være, om muligt, endnu mere tændte end vi har været i de tidligere kampe mod Viborg. Men det er klart, vi ved, at spiller vi op til vores bedste, er vi gode nok til at vinde over Viborg. Det er selvfølgelig rart at have med ind til de to kampe, og det giver en tro på tingene, men det giver ikke noget forspring rent mentalt, mener han.

Viborg kommer ind til opgøret med en sejr i to kampe mod AC Horsens, hvor en 3-0 sejr i første opgør lagde fundamentet for videre deltagelse i Europa League-playoff kampene.

Derfor er det vigtigt at AGF'erne er klar fra start, siger holdets assistenttræner, Lars Fris.

- De afgjorde jo reelt deres samlede sejr over Horsens på ganske få minutter i slutfasen i det første opgør, og så var den semifinale sådan set slut. Vi skal være der fra første minut, første aktion, så vi er nødt til at nulstille. Jeg tror heller ikke, at de tænker så meget over, at de har tabt til os, når først bolden ruller.

De to mandskaber tørner sammen i første kamp på mandag i Viborg. Der er kickoff kl 19.