Dagens spilforslag: AB gør det for fansene
.
Spil

Dagens spilforslag: AB gør det for fansene

AB vil kæmpe til det sidste, mens Skive IK har ødelagt alt for sig selv inden sidste spillerunde i NordicBet Ligaen

Spilstop kl 15.00
AB - Skive IK 1 (Draw no Bet)
Odds 2,95 hos NordicBet

Det er flere uger siden, at ABs nedrykning blev officiel, men bundholdet har spillet videre med opløftet pande og kun den seneste spillerundes smalle nederlag brød en stime som ubesejret i tre kampe i træk.
AB har siden nedrykningen blev endegyldig slået fast, at man vil runde sæsonen af med manér og give fansene den sidste fest i NordicBet Ligaen. 

AB har vundet og spillet uafgjort i de seneste to hjemmekampe - begge efter at nedrykningen var på plads.

Skive IK har i den grad smidt det hele på gulvet. Holdet var en af de helt klare favoritter til at snuppe en af de to playoff-pladser om oprykning til Superligaen, men gummibenene meldte sig på banen og har totalt smadret drømmen. 

Skive har tabt de seneste fire kampe i træk og er dumpet helt ned som nummer fem. Både Roskilde og Helsingør skal tabe søndag, mens Skive skal vinde for at Skive skal kunne løbe med tredjepladsen. Efter det seneste nederlag slog Skive-træner Kim Kristensen fast, at Superliga-drømmen er død.

Det seneste nederlag lød på 2-3 hjemme til Nykøbing FC - de scorede Skive-mål er de eneste holdet har præsteret i de seneste fem kampe. Krisen er tydeligt, og hvorfor skulle det vende på sidste spilledag, hvor ingen alligevel tror på miraklet. 

Spil bettet hos NordicBet