Video : Tipsbladet
Landshold

AGF'er i kapløb med tiden forud for U21-EM

Kasper Junker blev skadet i AGF's sidste kamp mod Viborg FF, og derfor kæmper han nu for at blive klar, inden han skal med U21-landsholdet til EM.

Der var kun spillet otte minutter af søndagens playoffkamp mod Viborg FF, da AGF's Kasper Junker måtte sætte sig i græsset, strække våben og lade sig udskifte. Angriberen havde fået en forstrækning i baglåret.

Nu kæmper han så for at blive den skade kvit, inden han skal med Danmarks U21-landshold til EM i Polen. Han har givet landstræner Niels Frederiksen besked om sin skade, men er trods alt positiv.

- Jeg er rimelig fortrøstningsfuld. Men nu må vi se. Jeg har aldrig haft sådan en skade før, siger Junker til Jyllands-Posten.

- Men det skal ikke være sådan, at jeg går i stykker første dag ved slutrunden. Jeg har allerede talt med DBU’s sundhedssektor. Det var en irriterende afslutning for mig. EM betyder rigtig meget. Det er stort.

U21-landsholdet møder ind i EM-lejren den 8. juni, og to dage senere spiller Danmark den sidste testkamp inden slutrunden mod Sverige. Den første EM-kamp er 18. juni mod Italien.

Niels Frederiksen har allerede modtaget ét afbud. Det kom fra Silkeborg IF's Robert Skov.