Chris Sørensen stopper: Alting har en ende
Foto: Lars Ronbog/Getty Images
Superliga

Chris Sørensen stopper: Alting har en ende

Selvom Vendsyssel FF rykker op i Superligaen, lægger Chris Sørensen støvlerne på hylden efter denne sæson.

Han synes næsten at have været en del af dansk fodbold i en evighed. Den 14. marts 2004 spillede Chris Sørensen sin først Superligakamp for OB, for hvem han tørnede ud for indtil 2012, hvor han rykkede til Randers FC og spillede to år.

Nu har Chris Sørensen sin dagliggang i Vendsyssel FF, som i morgen skal spille om en billet til Superligaen mod AC Horsens. Den første kamp endte 0-0, så der er god grund til at tro på oprykning.

39-årige Chris Sørensen kommer dog ikke til at spille Superliga igen, da han allerede har bestemt sig for at indstille karrieren, inden han i næste måned runder de 40 år.

- Gnisten er der stadig, og der er en kamp tilbage om en oprykning, så den burde også være det. Men det ville da være godt at slutte af på en god måde, men vi ved også, der venter 90 hårde minutter mod Horsens, siger Chris Sørensen til BT Sporten.

Selvom Vendsyssel FF bliver en del af Superligaen til næste, kommer det ikke til at ændre noget på beslutningen.

- Nej, det har jeg været afklaret med længe, så det har ikke været den store overraskelse for mig og min familie. Der har været mange overvejelser, men alting har en ende. Så hvorfor ikke gøre det, inden man runder 40, afslutter veteranen.

Chris Sørensen har 297 kampe i Superligaen på CV’et.