Video : Tipsbladet
Rygter

Fredagens Rygtebørs: United forhøjer buddet på Morata

Tipsbladet.dk er klar med nye friske rygter fra fodboldens verden

Gianluigi Donnarumma fra Milan til PSG
Note
: Den franske hovedstadsklub er i gang med et bud på Dommarumma i kølvandet på, at Milan ikke har kunne forlænge kontrakten med den talentfulde målmand. Her skulle der være en 4-årig kontrakt på vej med en værdi på 30 millioner kroner om året. Samtidig skulle Milan kræve et bud på 300 millioner for deres stjernefrø.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: RMC og Calciomercato.com

Alvaro Morata fra Real Madrid til Manchester United
Note: Manchester United har forbedret deres bud på Morata, så de nu tilbyder 450 millioner kroner for angriberen.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Guardian

Jesus Navas og Nolito fra Manchester City til Sevilla
Note: Sevillas præsident har fortalt, at klubben forhandler med Jesus Navas, der er kontraktfri efter denne sæson. De vil samtidig også prøve at hente Nolito til klubben.
Sandsynlighed: Over middel/Middel
Kilde: Cadena Cope

Wojciech Szczesny fra Roma til Juventus
Note: Den polske målmand bliver nu sat i forbindelse med de italienske mestre, hvor han ifølge kilden kan få en 4-årig kontrakt med en løn på 30 millioner om året. Særligt interessant i en klub, der har en aldrende Buffon på mål.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Przeglad Sportowy

Diego Costa fra Chelsea til Milan
Note
: Den 28-årige angriber er ikke længere ønsket i Chelsea, og nu kan et skifte på 300 millioner kroner til Milan være på vej. I forvejen har italienerne rustet godt op, og det kunne ligne, at der er mere på vej.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Daily Mirror

Steven N'Zonzi fra Sevilla til Juventus
Note: De italienske mestre mangler nyt blod til en snart aldrende midtbane, og derfor er N'Zonzi kommet ind i billedet efter, at interessen til Lyons Tolisso er kølet lidt af.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: La Gazzetta dello Sport

Keita Baldé fra Lazio til Juventus
Note: Det forlyder, at Lazio-angriberens agent skal til møde med Juventus-direktør Fabip Paratici, men der bliver kamp om Baldé, som angiveligt også kan være på vej til Milan. Derfor er der lagt op til, at netop ham her bliver en af sommerens lange transfersagaer. Hans kontrakt udløber sommeren 2018, og der er ingen tegn på, at den bliver forlænget.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sky Sport Italia

Alexis Sanchez fra Arsenal til Bayern München
Note: Bayern har angiveligt tilbudt den 28-årige Alexis en kontrakt, som giver ham knap tre millioner om ugen. Det skulle være nok til at slå Manchester City i kampen om chileneren. 
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Daily Mirror

Idrissa Gueye fra Everton til Chelsea
Note: Chelsea vil gerne have fingrene i Evertons midtbaneprofil Gueye, men det lader ikke til, at Everton vil sælge. Ting kan dog vende.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Bleacherreport.com

Romelu Lukaku fra Everton til Chelsea
Note: Mens Gueye virker svær at få til London, så er det anderledes med Lukaku, der tidligere har været i Chelsea. Han er angiveligt blevet tilbudt en større kontrakt end Diego Costas, og den belgiske forward har allerede meldt ud, at det ikke er en mulighed for ham at blive i Everton næste sæson.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: The Sun