Video : Tipsbladet
Landshold

Lewandowski: Svært at holde koncentrationen

Robert Lewandowski fortæller, at Polen skal være på vagt og ikke tabe koncentrationen i den sidste del af VM-kvalifikationen.

Robert Lewandowski er kongen af Polen. Han tog lørdag sagen i egen hånd, da han scorede alle Polens tre mål mod Rumænien i VM-kvalifikationen. Derfor skulle man tro, det var en glad anfører, som kiggede tilbage på kampen, men Bayern München-angriberen føler ikke, at holdet præsterede godt nok. 

- Personligt er jeg glad, men det, der betyder mest er holdet. Vi vandt, og vi tog endnu et skridt mod VM. Det bliver svært at holde koncentrationen. Det er ligesom at køre bil; det sværeste er de sidste kilometer. Det vigtigste er de to kampe i september, og hvis vi vinder dem, er vi tættere på, siger Robert Lewandowski. 

- Det afhænger kun af os, hvordan det ender. Vi skal være på vagt. Jo hurtigere vi kvalificerer os, jo bedre. Specielt, hvis du kigger på de sidste 20 minutter mod Rumænien, som ikke var prangende. Rumænien spillede meget defensivt. Efter det tredje mål mistede vi den - jeg ved ikke hvorfor. Måske træthed efter en lang sæson. 

Danmark tager imod Polen d. 1. september, hvorefter polakkerne tager imod Kasakhstan på hjemmebane. 

Robert Lewandowski deler topscorerværdigheden i VM-kvalifikationen med Cristiano Ronaldo. Begge har scoret 11 mål.