Video : Tipsbladet
Landshold

U-21 landstræner i tvivl om startopstilling: en eller to angribere?

Niels Frederiksen har endnu ikke besluttet sig for om, han skal spille med en eller to angriber til den kommende U-21 slutrundre.

På fredag begynder U-21 EM i Polen og på søndag skal Danmark spille sin første kamp i turneringen mod Italien. Men den danske landsteræner, Niels Frederiksen, er i tvivl om, hvorvidt han skal starte med en eller to angribere.

- Jeg har ikke bestemt mig. Men uanset om vi spiller med en eller to angribere, så er det de samme ting, vi gerne vil med holdet, siger han til tv2.dk.

Niels Frederiksen spille i hele kvalifikationen til slutrunden med en angriber. Men i lørdagens testkamp forsøgte han sig med to angribere i første halvleg, hvorfor der er kommet tvivl om, hvor mange angriber Danmark vil stille op med, når den første kamp fløjtes i gang på søndag.

Ifølge Niels Frederiksen, så er han i tvivl om holdet står godt nok defensivt med to angriber, ligesom han ikke helt kan slippe tanken om, at man med to angribere kan lægge ekstra pres på modstanderens straffesparksfelt.

Blandt spillerne er der ikke de store bekymringer, om der er en eller to angribere. Marcus Ingvartsen er enig i, at det kan give en ekstra fordel at spille med to angribere, ligesom Kenneth Zohore mener, at det med lidt træning godt kan lykkedes, da de to kan supplere hinanden godt.

U-21 landsholdet har fortsat tre træninger inden det går løs mod Italien på søndag.