Bellot: Jeg er en moderne målmand
Foto: Brøndby IF
Superliga

Bellot: Jeg er en moderne målmand

Den nye 26-årige Brøndby keeper, tyske Benjamin Bellot, afslører, at tilstedeværelsen af Alexander Zorniger var afgørende for sit skifte til Vestegnen.

Selvom den tidligere Leipzig keeper Benjamin Bellot kun har været et par dage i Brøndby IF, er han allerede faldet godt til i klubben. Det afslører tyskeren selv i et interview til 3.point.dk

Den hurtige tilvænning skyldes ifølge keeperen selv, at han i forvejen er bekendt med Alexander Zornigers træningsmetoder, efter at de sammen tilbragte to og en halv sæson sammen i Leipzig. De hårde metoder overrasker derfor på ingen måde Bellot, der i stedet fremhæver, at den store mængde af træning giver en god følelse.

Tyskeren er født og opvokset i Leipzig, og da det derfor er første gang, at målmanden skifter de vante rammer ud, var det ifølge ham selv en afgørende faktor i beslutningsprocessen, at manden ved roret i Brøndby IF hedder Alexander Zorniger. 

Men ikke kun fordi han kender trænerens metoder. Selv mener Bellot nemlig også, at hans målmandsstil passer godt ind i Zornigers filosofi:

- Jeg er en moderne målmand, der godt kan lide og er god til at have bolden i fødderne. Jeg ved, hvordan man spiller offensivt og med en høj bagkæde. Jeg kan godt lide at gå ud af mit mål og hjælpe forsvarsspillerne, hvis en bold bliver spillet i bagrummet, udtaler han.

Den første mulighed for at se Benjamin Bellot i aktion er når Brøndby på søndag møder Glostrup FK i en træningskamp