Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby vil holde kontakten til prøvespiller

Slovakiske Filip Blazek gjorde et godt indtryk i Brøndby, da han i sidste uge var på prøvetræning i klubben. Troels Bech vil derfor holde kontakten ved lige med den defensive midtbanespiller.

I sidste uge havde Brøndby IF den 19-årige slovak Filip Blazek på besøg til en prøvetræning med førsteholdet. Det mundede ikke ud i en kontrakt i denne omgang for den defensive midtbanespiller, men det kan dog blive aktuelt på et andet tidspunkt. 

- Filip efterlod et fint indtryk hos os. Prøvetræninger er svære, da man ikke kender sine holdkammerater, og spillestilen vi praktiserer er anderledes, men han gik ind til hver træning med stor vilje og energi og fik vist trænerstaben noget af sit store potentiale. Vi vil derfor holde kontakten ved lige, da vi har været glade, for det vi har set, siger Troels Bech til Brøndbys hjemmeside.

Brøndby kæmper stadig med at udfylde det hul på midtbanen, som blev skabt, da Frederik Holst, Rudolph Austin, Thomas Kahlenberg og Lebogang Phiri forlod klubben efter sidste sæson. 

Tidligere blev tyske Benjamin Bellot hentet ind, og selvom han eftersigende er god med fødderne, holder han til i målet.