Video : Tipsbladet
Superliga

Officielt: Jesper Hansen skifter til FCM for større millionbeløb

Så faldt det hele på plads. Jesper Hansen er præsenteret i FC Midtjylland.

Tidligere på dagen begyndte der at opstå rygter om, at FC Midtjylland var tæt på at hente Lyngbys Jesper Hansen, og nu er det så endelig faldet på plads. Det oplyser FC Midtjylland i en livesending på Facebook.

Aftalen er på tre år, og på Lyngbys hjemmeside, bliver det fortalt, at målmanden skifter for et større millionbeløb. Dog uden at sætte tal på.

Jesper Hansen nåede dermed kun én sæson i Lyngby inden turen gik videre til en ny klub, hvor han kan se frem til at have trøjenummer 1 på ryggen. Det hele er kommet i stand efter, at FCM i forvejen ser ud til at sælge den svenske keeper Johan Dahlin til svenske Malmö.

Tidligere i karrieren har Jesper Hansen spillet Champions League og vundet mesterskabet med FC Nordsjælland, ligesom han har haft et ophold i fransk fodbold for både Bastia og Evian.

FC Midtjyllands Claus Steinlein er naturligvis glad for sin nye signing, der i sidste sæson var i målet hos den klub, der lod næstfærrest mål gå ind. 

- Sidste år var Jesper Hansen Superligaens måske mest kampafgørende målmand, og han reddede mange point for Lyngby. Han har stor rutine og har vundet mesterskabet og pokaler og har desuden været i udlandet, så jeg forventer, at han kan være en vigtig del af rygraden på FC Midtjyllands hold, siger Claus Steinlein på klubbens officielle hjemmeside, hvor han dog også bemærker, at prisen ikke er så høj som de forskellige medier har nævnt frem mod præsentationen, hvor fem millioner har været nævnt. 

Det hele foregik til FC Midtjyllands træningskamp mod AaB, der blev spillet på stadion i Ramme-Lomborg IF. Det er tilmed sidste træningskamp, inden det går løs i kvalifikationen til Europa League for FC Midtjylland. Derfor giver det også mening, hvis de gerne vil have deres hold på plads så hurtigt som muligt frem mod de kampe.