Jesper Christiansen er færdig i Vendsyssel
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Jesper Christiansen er færdig i Vendsyssel

Den rutinerede målmand skal finde en ny arbejdsgiver, hvis han fortsat vil spille fodbold. Målmanden har fået ophævet sin aftale med Vendsyssel.

Tidligere Superliga- og landsholds-målmand Jesper Christiansen stopper i Vendsyssel FF med øjeblikkelig virkning.

De to parter er blevet enige om at ophæve samarbejdet et halvt år før kontraktudløb, og i stedet skal den tidligere FCK- og OB-keeper altså på udkig efter en ny arbejdsgiver, hvis han ønsker at spille videre på topplan.

Både den 39-årige målmand og klubben er enige om at stoppe samarbejdet på nuværende tidspunkt, fordi Jesper Christiansen ifølge Vendsyssel ønsker at komme tættere på sine børn.

- Jesper vil gerne have mere tid til og være tættere på sine børn, og da vi i Vendsyssel FF overgår til andre træningstider og flere træningspas i vores fuldtids-setup, har vi i enighed besluttet at stoppe samarbejdet.

- Fra Vendsyssel FF side skal der lyde en stor tak til Jesper for en dedikeret og loyal indsats for Vendsyssel FF, og vi ønsker Jesper alt muligt held og lykke med, hvad fremtiden måtte bringe, siger direktør Mogens Krogh.

Jesper Christiansen har siden 2014 spillet for Vendsyssel. Han har udover en fortid i OB og FC København også en fortid i IF Elfsborg, Viborg FF, Wolfsburg, Vejle, Rangers, Ølstykke og Roskilde Boldklub.