Video : Tipsbladet
Premier League

Michael Carrick ny anfører i Manchester United

Efter længere tid med tvivl er Michael Carrick tirsdag blevet valgt som anfører i Manchester United.

Anfører-titlen i Manchester United er en rolle, som mange fodboldspillere drømmer om. En titel store navne har båret, men på det seneste har det været tvivlsomt, hver der ville blive den næste. Wayne Rooney stod til at miste rollen, og efter offensivspillerens skifte til Everton skulle der findes ny frontmand. 

Den mand, der fremover skal bære anfører-rollen bliver rutinerede Michael Carrick, der har været i United i mange år. En rolle der dog alligevel betyder noget helt særligt for hovedpersonen selv: 

- Det føles godt, og det er sådan en enorm ære at blive anfører for sådan en fantastisk klub. Det er mit 12. år nu, og jeg kom hertil som 25-årig. Jeg havde aldrig troet, at jeg kunne være her så længe, og at vi kunne opnå så mange store ting, siger Michael Carrick til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Nu skal jeg lede drengene, mens jeg skal se efter de unge spillere. Det er en dejlig ting og en fornøjelse at kunne lære dem nogle ting. Jeg kom til Manchester United som spillere, og nu er jeg rigtig stor fan af klubben. Jeg har elsket klubben mere og mere jo længere, jeg har været her, og det er fedt at være i den position. Jeg skal bare være mig selv som anfører. Jeg skal ikke ændre mig, og det ville være mærkeligt, hvis man pludselig ændrede sig, fordi man fik den rolle, mener Carrick.

Michael Carrick har rundet 35 år.