Kasper Fisker: Brøndby IF bygger på et stærkt fællesskab
Foto: Brøndby IF
Superliga

Kasper Fisker: Brøndby IF bygger på et stærkt fællesskab

Midtbanespiller Kasper Fisker har det som blommen i et æg i Brøndby, hvor han stortrives i en klub, der har samme værdier som personen Kasper Fisker.

Når Brøndby IF torsdag aften går på banen mod VPS Vaasa i Europa League-kvalifikationen, bliver det formentlig med midtbanespiller Kasper Fisker i startopstillingen for hjemmeholdet. Det er i hvert fald ventet, at den 29-årige midtbanespiller, der denne sommer blev købt i Randers FC, får spilletid, og dermed trækker han i arbejdstøjet for Brøndby for første gang.

Selv om det ikke er længe, Kasper Fisker har spillet i Brøndby, har man allerede på nuværende tidspunkt en fornemmelse af, at han er glad for sin nye arbejdsgiver. Og glad for at prøve sig af på et højere niveau end det, Randers trods alt kunne tilbyde. Nogle mener, at Fisker sparker bagud, men det handler i virkeligheden bare om ærlighed, og den har Kasper Fisker altid haft med i det, han gør. På og uden for banen.

Nu kan han så berette om at være kommet til en klub, som i høj grad passer til de værdier, som Fisker selv. Ikke at Randers som klub ikke passede til Fisker, men lige præcis Brøndby er bygget på værdier, som tiltaler Kasper Fisker.

- Selve klubben er jeg vild med, fordi den bygger på et stærkt fællesskab. Der er en lille socialist gemt i mig, så historien, opbygningen om foreningen Brøndby IF og den brede samhørighed passer mig rigtig godt. Derfor var det et drømmeskifte, hvis jeg skulle til en anden dansk klub, siger Kasper Fisker til Politiken og uddyber:

- Jeg har fået en stærk socialdemokratisk opdragelse og er så nok gået lidt mere over mod venstre - måske også mere, end min far finder godt. Men jeg kan godt lide mennesker, at være sammen med folk og være social. Vigtigst af alt går jeg op i, at folk har det godt. Hvis vi snakker den store politik, synes jeg, at det er det, det hele handler om: For at jeg selv kan have det godt, skal folk omkring mig have det godt, så det gælder om at være imødekommende og omfavnende. Det er nok der, socialisten i mig kommer frem. At det gælder om også at tænke på andre mennesker, og hvordan de har det.

Kasper Fisker, 29 år, har fået en treårig aftale i Brøndby.