Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: Marcondes forhandler med Brøndby

TV3 Sport erfarer, at Emiliano Marcondes kan skifte til Brøndby IF.

Brøndby IF har i dette transfervindue allerede snuppet Kasper Fisker fra Randers IF, men de blå-gule er endnu ikke færdige med at gå på rov i andre Superligaklubber for at hente profiler.

Under alle omstændigheder skriver TV3 Sport, at Brøndby IF nu går målrettet efter at sikre Emiliano Marcondes’ underskrift og dermed lokke ham væk fra FC Nordsjælland, hvor han i den forgangne sæson var en stor profil.

Mediet mener at vide, at Marcondes i forbindelse med Brøndby IF’s Europa League-kamp mod VPS Vaasa var på stadion for at holde møder med både sportsdirektør Troels Bech og cheftræner Alexander Zorniger.

Vil Emiliano Marcondes til Brøndby IF, skal klubber påbegynde forhandlingerne med FC Nordsjællands sportsdirektør, Carsten V. Jensen, som kan være nødt til at sælge sin profil i dette transfervindue, hvis han vil have økonomisk kompensation, da Marcondes har kontraktudløb til vinter.

Det bliver dog ikke en nem kamp for Brøndby IF at hente Emiliano Marcondes til klubben, da der også er stor udenlandsk interesse for den 22-årige kreatør, som nettede 12 gange i sidste Superligasæson.