Video : Tipsbladet
Superliga

Kusk: Vi står godt

Kasper Kusk mener, at FC København er godt forberedt til den kommende sæson.

I dag starter FC Københavns Superligasæson, når de møder AaB. Den store udskiftning i den københavnske trup her til sommer, og det har fået William Kvist til at fastslå, at der er plads til forbedringer.

Ifølge den tidligere AaB-spiller Kasper Kusk er FC København dog fint klar til at forsøge at følge op på sidste sæson, hvor de gik ubesejret igennem grundspillet.

- Jeg synes, vi står godt her op til sæsonpremieren. Vi har trænet godt både hjemme og i Østrig, og vi fik en resultatmæssigt god start i onsdags, selv om vi havde nogle problemer i 1. halvleg. Men jeg håber vi kan bygge videre på det, vi viste i 2. halvleg, hvor vi kom bedre efter det. Det bliver også nemmere for de nye spillere på holdet, jo flere kampe de får, siger Kasper Kusk til fck.dk.

- Det er først og fremmest dejligt at være tilbage i Telia Parken, hvor vi fredag havde en god træning på den nye bane, og så håber vi selvfølgelig på mange tilskuere, og at vi kan give dem en god oplevelse, forklarer Kusk.

Mens Kasper Kusk tog fra AaB over Twente til FC København, er Jores Okore netop gået fra det københavnske til Nordjylland.

- Jores kender selvfølgelig ikke så meget til Aalborg endnu, men jeg har da snakket lidt med ham om det. Det bliver sjovt at møde ham allerede her i den første kamp, siger Kusk.

Opgøret starter 16.00.