Video : Tipsbladet
Champions League

Kvist: Vi burde være et bedre hold

William Kvist er ikke tilfreds med nederlaget til Vardar, som på papiret burde være dårligere.

Der var ikke mange positive takter at spore, da FC København i aftes mødte Vardar i første opgør af tredje runde i Champions League-kvalifikationen. Det endte alt andet end positivt for københavnerne, som måtte gå fra banen med et nederlag på 1-0.

En dårlig clearing udnyttede Vardar nemlig til at bringe sig foran, og selvom FC København kæmpede hårdt og i slutningen kom tæt på, lykkedes det ikke at udligne. William Kvist mener dog slet ikke, at der burde have været scoret.

- Vi er selvfølgelig ærgerlige. Det er jo en kamp, som skulle have endt 0-0, men de får desværre scoret en enkelt pind ved en tilfældighed. Vi syntes grundlæggende, at vi burde have været et bedre hold end dem, men de har marginalerne med, og vi rammer den ikke 100 procent, siger William Kvist til TV3 Sport

Nederlaget står i stor kontrast til sidste år, hvor FC København var noget nær uovervindelige, men efter grundstammen er blevet udskiftet, har det været helt anderledes præstationer i starten af sæsonen. Sådan ser Kvist ikke helt på det.

- Det er klart, at vi ikke skal sammenligne med noget, som næsten var perfekt som sidste år. Så er det ret nemt at finde fejl. Jeg synes egentlig ikke, at det var så skidt, og vi havde dem relativt under kontrol, forklarer Kvist.

Returopgøret spilles på onsdag i Parken.