Video : Tipsbladet
1. division

Viborg forstærker sig med Superliga-spilleren Jespersen

I sidste sæson spillede Mikkel Jespersen 26 Superliga-kampe for AC Horsens. I den kommende skal han være med til at rykke Viborg FF tilbage i den bedste række.

Man skulle næsten tro, at Viborg FF og AC Horsens har aftale at bytte lige over. I forsommeren hentede De Gule Jonas Thorsen i VFF, og nu går Mikkel Jespersen den anden vej. 

Jespersen har ligesom Thorsen primært spillet back i den seneste sæson, hvor han fik 26 Superliga-kampe for Horsens. Og, igen ligesom Thorsen, kan han også begå sig på den centrale midtbane. 

26-årige Mikkel Jespersen var blandt andet i Viborgs undgomsafdeling tidligere i karrieren, og nu glæder han sig over at vende tilbage.

- Viborg er en god klub med ambitioner, som passer mig godt, og jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang her. Jeg kan spille forskellige pladser og vil bidrage til holdet, hvor der er brug for mig. Vi skal forhåbentligt vinde en masse kampe i den kommende sæson, så vi kommer med i toppen, og det vil jeg selvfølgelig også gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe til med, siger han til vff.dk.

Netop spillerens evne til at dække flere pladser - foruden backen og den centrale midtbane har han også begået sig på kanten - virker til at være en af årsagerne til, at han var attraktiv for sin nye, gamle klub.

- Mikkel er en alsidig spiller, der kan dække mange positioner, hvilket giver vores trup noget fleksibilitet. Han har en aggressiv spillestil og kommer samtidig med den rette mentalitet og indstilling i forhold til de opgaver, der venter os. Vi har kendt ham i en del år, og har senest trænet med hos os i en uges tid, og vi er tilfredse med, at han nu er her på en permanent aftale, siger administrerende direktør Morten Jensen.

Den permanente aftale løber for det næste års tid. Jespersens kontrakt med Horsens udløb tidligere på sommeren, så han skifter på en fri transfer.