Troels Bech er træt af åbenmundede grækere
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Troels Bech er træt af åbenmundede grækere

Der har været skrevet meget om Panathinaikos' forsøg på at hente Teemu Pukki - til stor irritation for Brøndbys sportsdirektør, Troels Bech, der kalder skriverierne for "forstyrrende".

At den græske klub Panathinaikos har haft snøren ude efter Teemu Pukki, skal man have været uden internet i et par uger for at have undgået at se og læse.

For snart et par uger siden kom det frem i det græske medie sdna.gr, at Panathinaikos forhandlede med Brøndby om den finske angriber, der bare har et år igen af sin aftale med Brøndby, og BT kunne siden fortælle, at Panathinaikos kiggede forbi Vestegnen i forbindelse med BIF's opgør mod Lyngby Boldklub for at forhandle en aftale på plads.

Til stor irritation for Troels Bech.

Aktuelt er Teemu Pukki stadig Brøndby-spiller, og det virker  til, at interessen for angriberen er stilnet af, men fra Troels Bechs side er der bestemt ikke glæde over forløbet fra den græske side.

- Jamen status er, at Teemu er Brøndby-spiller, og så længe, der ikke er en ny konkret ting, så holder vi det for os selv. Modsat nogle andre ude i Europa. Jeg ved ikke, hvordan de deler deres kalender med medierne - det er utroligt interessant at følge med i.

- Men det forstyrrer jo. Det er også derfor, man i respekt for andre - og til irritation for nogle medier og tilskuere - er nødt til at gå lidt diskret med det. Det er ødelæggende. Du kan se, hvor meget larm det gav i vores klub, at nogen i Grækenland begyndte at tale om, hvad de havde lyst til. Det bør man holde for sig selv, siger Troels Bech til tipsbladet.dk.

Larmen kunne se ud til at have generet Teemu Pukki, der i opgørene mod Lyngby og FC København var særdeles uskarp foran kassen, men Troels Bech mener, at det lige så vel kan have været uskarpheden foran kassen, der har sat sig i Pukki.

- Jeg tror, han er påvirket af at brænde en chance i starten af kampen (mod FCK, red.). Og i kampen mod Lyngby havde han en meget stor chance tidligt. De kommer foran efter et minut, han har en kæmpe chance efter to, og da han så får mulighed for at sparke et straffespark efter tre minutter, tør han tage det.

- Men det var i øvrigt en keeper, der er vældig dygtig på straffespark, så når han så har brændt både straffespark og en anden 100 procents chance, kan det lige så godt være det, der påvirker ham, som hvad der ellers står i medierne, siger Troels Bech.

Selv om Teemu Pukki har haft svært ved at omsætte de store chancer til mål, kan Troels Bech og Brøndby glæde sig over, at det blev til en sejr mod Lyngby, og at det senest blev til en sejr over FC København.

Især kampen mod FCK glæder sportsdirektøren.

- Ja, det var godt jo, for det skete på den måde, vi har valgt at spille på, omend det ikke var i alle 90 minutter, det var lige tydeligt. Vores spil kræver, at vi vover noget og sætter kampen på spil, og og det var mig lidt uforståeligt, at vi ikke fik scoret nogle flere mål end det ene, siger han.

Brøndbys næste opgave er en udekamp på søndag mod Randers FC. Eneste malurt i Brøndby-bægeret denne sæson er, at klubben er ude af Europa League-kvalifikationen.