Video : Tipsbladet
Superliga

Gaarde efter ny kamp uden sejr: Kræver mod at tro på tingene nu

Det blev mandag aften til den 10. kamp i træk for AaB uden sejr, da holdet spillede 1-1 mod Hobro. Men sportschef Gaarde tror stadig på holdets træner Morten Wieghorst.

AaB har i denne sæson haft det svært både spillemæssigt og pointmæssigt, og mandag aften fik nordjyderne endnu et stød, da det blot blev til 1-1 mod oprykkerne fra Hobro på hjemmebane. En kamp, hvor AaB særligt i anden halvleg var i problemer.

Men på trods af den pauvre sæsonstart, så beskytter AaBs sportschef Allan Gaarde sin træner Morten Wieghorst, som er uden sejr i de ti seneste kampe. Det sker i et interview med Ekstra Bladet

- Det er jo derfor det her bliver hårdt, når vi har gået så længe uden sejr. Det sidder i baghovedet på spillerne, selv om vi havde en fantastisk opstart med gode resultater. Derfor bliver det selvforstærkende, når vi igen går fra banen uden at vinde, siger Allan Gaarde.

Derfor mener AaB-chefen, at man bør se helt anderledes på situationen.

- Det kræver mod i den her situation at tro på, at det vi gør i hverdagen er det rigtige. Men jeg tror på projektet. Jeg tror på den stab vi har. Jeg tror på trænerteamet og de spillere, vi har, lød den ventede, men klare opbakning til Morten Wieghorst, siger Gaarde.

Endelig fortæller AaB's sportschef, at han ikke vil sætte noget tidsperspektiv på, hvornår tingene skal blive bedre. Han er omvendt helt sikker på, at det nok skal ske.