Video : Tipsbladet
Superliga

Skadeskrisen i Horsens er snart ovre

De har været hårdt ramt af skader til centrale spillere i AC Horsens, men nu lysner det endelig. Manager Bo Henriksen venter flere spillere tilbage inden for de kommende uger.

Allerede inden sæsonen gik i gang, var tre af profilerne i AC Horsens skadet. Peter Nymann, Hallur Hansson og anfører Mathias Nielsen sad alle ude med langtidsskader, og siden er Lasse Kryger og talentet Nicolai Dohn blevet tilføjet listen.

Nu er der gode nyheder til manager Bo Henriksen, der forventer snart at råde over flere af de nævnte spillere igen. Dohn er allerede tilbage på træningsbanen og snart kampklar, mens Hansson er den næste i køen.

Om halvanden uge begynder landskampspausen, hvor Horsens ganske vist skal spille en pokalkamp mod Varde, men Bo Henriksen forventer, at pausen kommer til at gøre underværker for skadessituationen. 

- Til den tid skal vi have nogle af de skadede spillere klar, siger han til Horsens Folkeblad.

Trods skaderne til en række vigtige spillere har AC Horsens klaret sig over forventning i sæsonens første fem kampe. Holdet ligger på en delt andenplads med Brøndby IF, og senest fik De Gule 1-1 i Parken.

Næste udfordring er fredagskampen mod AaB, og næste weekend møder holdet Brøndby, inden der altså er landskampspause.