Betting-bomben: Uforståeligt højt odds på BATE-hjemmesejr?
Spil

Betting-bomben: Uforståeligt højt odds på BATE-hjemmesejr?

Umiddelbart virker der til at være ganske fornuftig værdi i dette Europa League-playoff-bet.

Torsdag kl. 19.00
BATE Borisov – FC Olexandriya
1
1,95 @ Unibet

Odds på hjemmesejren virker uforståeligt højt, når hviderussiske BATE tager imod ukrainske Olexandriya. Lad os bare starte med UEFA’s Club Ranking: hjemmeholdet ligger nummer 86, mens gæsterne indtager en plads som nummer 163.

Ser vi på den aktuelle form, har BATE spillet 13 hjemmekampe i 2017, som har kastet 11 sejre og 2 uafgjorte resultater af sig. I samme periode har Olexandriya spillet 10 udekampe med 6 nederlag og fire uafgjorte som facit.

Og hvad så med Europa?

I perioden fra 2015-2017 har BATE spillet 10 hjemmekampe, som er resulteret i 7 sejre og 2 uafgjorte, mens holdets ene nederlag kom til ingen ringere end FC Barcelona, som vandt med 2-0 oktober for to år siden.

Olexandriya har ikke samme meritter i Europa, hvilket i sig selv trækker lidt ned, men holdet har dog spillet to udekampe i Europa League-kvalifikationen, som med nederlag til Hajduk Split sidste år og en nullert i år mod rumænske FC Astra Giurgiu.

Alt peger altså på en forholdsvis komfortabel hjemmesejr, og billedet ændres ikke ved, at de aktuelle trupper tjekkes. For mens BATE-træner Alyaksandr Yermakovich glæder sig over, at den 33-årige anfører og topscorer i sidste sæson, Vitali Rodionov, er meldt endeligt klar til kampen, så handler optakterne for Olexandriyas vedkommende om, hvorfor holdet dog har fået så dårlig en start på sæsonen, hvor det er blevet til tre uafgjorte og to nederlag efter de første fem runder.

Det tyder altså ikke på, at der er hår at finde i den hviderussiske suppe, og så er det bare om at takke for gavmildheden fra bookmakerne, som – med al respekt – ikke altid har de østeuropæiske hold som den højeste prioritet, når bolden ruller i Europa.
 
Spil bettet hos Unibet