Viborg skriver ny lang aftale med profilen Reese
Foto: Viborg FF
1. division

Viborg skriver ny lang aftale med profilen Reese

Nedrykkede Viborg FF har skrevet kontrakt med Søren Reese til 2021. Dermed lægger han to år til sin tidligere aftale.

De fleste historier fra Viborg FF de seneste måneder har været negative. Nedrykningen fra Superligaen, fyringen af cheftræner Johnny Mølby, den dårlige sæsonstart i 1. division. Men nu kommer der også noget godt nyt.

Stopperen Søren Reese har således fået en ny langvarig kontrakt med klubben. Aftalen løber til 2021 og er dermed to år længere end den forhenværende af slagsen. 

Forlængelsen vækker glæde hos administrerende direktør Morten Jensen.

- Søren har alt det, vi gerne vil stå for i Viborg FF. Han er en fantastisk person, der arbejder hårdt hver dag og samtidig er ydmyg omkring tingene. Han er under konstant udvikling og har, siden vi hentede ham i Jammerbugt i 2015, taget store skridt hver halvsæson, og i dag er han en af vores vigtigste spillere. Han er ved at udvikle sig til en leder på vores hold, og derfor er vi selvfølgelig meget glade for at have forlænget aftalen med ham, siger direktøren.

Reese er 24 år gammel og har hidtil spillet 69 kampe for klubben i sine to år i domkirkebyen. Han er opsat på at give noget tilbage til klubben, der gav ham chancen fra 2. division.

- Viborg er blevet min klub, og jeg er rigtig, rigtig glad for at være her. Jeg er helt sikker på, at der snart venter gode tider for os igen, og jeg tror meget på det projekt, vi har her. Samtidig har klubben vist mig stor tillid og tror også rigtig meget på mig, så derfor er det et ret enkelt valg at sige ja til en forlængelse, siger han.

- Jeg har stadig meget at lære som fodboldspiller, og jeg synes, at VFF er det helt rigtige sted at fortsætte min udvikling. Det var her i klubben, man hentede mig i 2. division og troede på, at jeg havde noget at bidrage med. Siden har jeg været med til at rykke op og spille to sæsoner i Superligaen, hvor jeg også har fået en stor rolle på holdet, så jeg glæder mig til at blive ved med at betale den tillid tilbage til klub og fans.

Viborg ligger i øjeblikket sidst i 1. division, efter holdet har tabt sine tre første kampe i sæsonen. Næste chance for point er søndagens udekamp mod Fremad Amager.