Video : Tipsbladet
Superliga

SønderjyskE-træner: Har aldrig haft bedre chance for at slå FCK

Claus Nørgaard hold har aldrig vundet over FC København i Superliga-regi, men SønderjyskE får ikke bedre chancer end lørdagens opgør, mener han.

SønderjyskE har spillet 34 Superliga-kamp mod FC København, og lige præcis ingen af dem er endt med lyseblå sejr. Kun ni uafgjorte kan holdet fra Haderslev bryste sig af. 

Der har ganske vist været to sejre i pokalen, men det fjerner ikke det store, runde 0 ud for ligasejre. Men det kommer måske i morgen. Det er i hvert fald en oplagt mulighed her midt mellem FCK's to Champions League-playoffkampe mod Qarabag

Det vurderer SønderjyskE-træner Claus Nørgaard.

- De (chancerne, red.) er bedre end nogensinde, vil jeg sige. Vi spillede nogle tætte kampe mod dem i foråret, hvor jeg synes, at vi faktisk var tæt på, og jeg synes, vi har forbedret os siden. De har også skilt sig af med nogle af deres bærende spillere, og det må alt andet lige også give dem lidt indkøringsproblemer, siger han til JydskeVestkysten.

Nørgaard og co. mødte FC København to gange i forårets mesterskabsspil, og begge gange endte det med sejre til mestrene. 2-1 i Haderslev og 2-0 i Parken.

Denne gang skal det dog være lykkens gang, mener Nørgaard, og han kan eksempelvis pege på sæsonstarten som argument for, at hans hold vinder udebanekampen. SønderjyskE har således otte point mod FCK's seks.

Det placerer holdet på en femteplads, tre højere end Ståle Solbakkens mandskab. Der er kickoff klokken 18 lørdag.