Randers faldt tilbage til gamle takter

Bedst som Randers FC så ud til at komme på sejrskurs, tog Silkeborg IF over, da Perry Kitchen begik straffespark.

Fredagens anden Superliga-kamp lignede først en efterfølger af rundens foregående kamp med få chancer og meget spil midt på banen. Nikola Djurdjic åbnede dog for chancerne med et fint hovedstød, der gik lige forbi målet. Særdeles fint indlæg fra Johnny Thomsen i dén omgang.

Et kvarter senere fik Marvin Pourié bolden i en spids vinkel og efter en afværget afslutning, endte bolden hos 18-årige Marcus Mølvadgaard, der hamrede Randers på sejrskurs med 1-0.

Efter pausen får Nikola Djurdjic igen en oplagt mulighed men skød direkte på Thomas Nørgaard i feltet. Angriberen manglede simpelthen skarpheden.

Og derefter ændrede kursen sig. Silkeborg IF lagde et tungt pres på værterne, og efter en times spil begik Perry Kitchen et tydeligt straffespark. Skarpe Robert Skov leverede varen og udlignede til 1-1.

Silkeborg IF var mere sultne. Et tungt pres blev lagt på værterne, men en farlig afslutning manglede for gæsterne. I de sidste fem minutter vendte tendensen igen, men Saba Lobjanidze flugtede bolden på Dennis Flinta, før Casper Sloth smækkede mod overliggeren.

Trods den dramtiske afslutning endte kampen 1-1. Randers FC har derfor tre point efter seks opgør og har første sejr til gode i Superligaen.