Video : Tipsbladet
Superliga

OB-profil: Vi kan matche FC Midtjylland

Mikkel Desler tror på, at OB kan vinde over FC Midtjylland, hvis alt går op i en højere enhed.

OB har ikke vundet over FC Midtjylland i de seneste fem opgør mod hinanden, men når de to hold skal mødes i morgen, skal der andre boller på suppen.

Således går det fynske mandskab efter en sejr, og så kan de muligvis blive hjulpet af, at jyderne spillede Europa League i torsdags. Mikkel Desler mener imidlertid ikke, at det kommer til at spille ind på morgendagens opgør.

- Jeg tror ikke, at det kommer til at have nogen indflydelse overhovedet. Vi forbereder os på et FC Midtjylland-hold, der er tip top. Vi kender alle deres kvaliteter, og de er uden tvivl et af de bedste hold i Danmark, men hvis vi går ud og rammer vores topniveau er jeg sikker på, vi sagtens kan matche dem, fastslår Mikkel Desler til ob.dk.

På forhånd er taktikken for at undgå uafgjort for tredje uge i træk også klar, og den skal sørge for, at OB kan slagte ulvene, selvom de ellers er fredede i Danmark.

- Jeg forventer, at vi kommer til at skabe en mere livlig kamp. Det har sgu været nogle kedelige 0-0’er (mod AaB og AGF, red.), men vi må samtidig rose vores defensive organisation, og vi vil forsat arbejde stenhårdt for at holde dem fra scoringer. Offensivt handler det om, at vi skal være mere aggressive, presse dem højt og så skal vi få mere ud af vores organisation og lave nogle mål, forklarer Desler.

OB tabte første kamp i sæsonen, men har siden taget to sejre og altså to uafgjorte. Det rækker til en øjeblikkelig sjetteplads.