Spanske medier: Barcelona giver op om Coutinho
Foto: Getty Images
Premier League

Spanske medier: Barcelona giver op om Coutinho

Det bliver tilsyneladende ikke i denne sæson, at Barcelona kan få fingrene i Liverpools Coutinho, lyder det nu i den spanske sportspresse.

Efter Barcelona kunne se i øjnene, at Neymar skiftede fra dem til fordel for PSG, så har de angiveligt haft Liverpools Coutinho øverst på deres ønskeliste. Men nu lader det til, at klubben fra Catalonien har opgivet at hente brasilianeren.

Det skriver Mundo Deportivo, som har hørt den katalanske radiostation RAC1, som har historien.

Her skulle Barcelona ganske enkelt have indset, at det ikke kan blive til en aftale med Coutinho denne sommer pga Liverpools manglende vilje til at sælge deres profil. Derfor må klubben se sig om efter andre mål til at dække hullet efter Neymar.

Dog peger den spanske sportsavis på, at der er et spinkelt håb for Barcelona, hvis de gerne vil have Coutinho, og det handler kort og godt om, at Liverpool-spilleren selv skal ønske et skifte, og så kan det hele måske nå at falde på plads inden transferdeadline.

En af de spillere, som bliver nævnt som en del af Plan B for Barcelona, hvis de ikke lykkedes med Coutinho er en spiller som Angel di Maria, der tidligere har spillet for Real Madrid i den spanske liga.