Video : Tipsbladet
Superliga

FCM forventer Novak-salg: Transfers er sat på standby

FC Midtjylland forventer stadig at sælge Filip Novak, men han får en vigtig rolle torsdag aften mod Apollon Limassol. Det opgør kommer til at definere den sidste uge af ulvenes vindue.

FC Midtjylland har indgået en aftale med Filip Novak om, at han skal sælges denne sommer, men med blot en uge tilbage af transfervinduet, er den tjekkiske venstre back fortsat at finde på den jyske Hede. Dermed er timeglasset også ved at løbe tør for sand i forhold til et Novak-salg.

Men der er altså lidt tid endnu at løbe på, og administrerende direktør i FC Midtjylland, Claus Steinlein, forventer stadig, at tjekken forlader klubben inden på næste torsdag.

- Jeg forventer stadig, at der kommer til at ske noget omkring Filip, men jeg kan forsikre, at det ikke bliver før torsdagens kamp. Marc Dal Hende har karantæne mod Limassol, og det gør, at vi har brug for Filip. Så må vi se på det andet bagefter, siger Claus Steinlein til tipsbladet.dk.

Torsdagens Europa League-match bliver i det hele taget afgørende for, hvordan FC Midtjylland har tænkt sig at agere i den sidste uge af transfervinduet.

- Vi kigger rigtig meget på, hvad der sker torsdag aften, og det bliver også definerende for, hvad vi kommer til at foretage os resten af transfervinduet. Hvis vi kommer i gruppespillet, skal vi bruge en bred trup. Vi har lige nu nogle unge spillere, som kan ryge på lejemål et andet sted, men det kan ændre sig alt efter udfaldet af kampen mod Limassol, fastslår FCM-direktøren.

FC Midtjylland er på det seneste blevet sat i forbindelse med Club Brugge-spilleren Dorin Rotariu, men Claus Steinlein beholder som udgangspunkt dankortet i lommen.

- Vi har en god ejer, som gav os lov til at bruge penge tidligt i transfervinduet, og jeg føler, vi er på plads med det, vi skal bruge. Men det kan som sagt ændre sig efter torsdagens kamp, siger Steinlein.

FC Midtjylland møder Apollon Limassol torsdag aften klokken 20.00.