Avis: Nottingham Forest forhøjer bud til 17 mio på Rønnow
Foto: Getty Images
Superliga

Avis: Nottingham Forest forhøjer bud til 17 mio på Rønnow

Brøndby har angiveligt modtaget endnu et bud på deres målmand Frederik Rønnow. Det skulle være på 17 millioner kroner, men Brøndby ønsker eftersigende mere for deres spiller.

Frederik Rønnow er tilsyneladende en meget populær herre i den engelske Championship-klub Nottingham Forest, som ifølge både danske og engelske medier har fortalt, at der er kommet bud på den danske målmand.

Her skulle det første tilbud på omkring 15 millioner kroner ifølge Ekstra Bladet være afvist, og nu melder det samme avis, at Nottingham Forest nu har forhøjet deres bud på spilleren, som nu lyder på 17 millioner kroner.

Dog skulle den efterspurgte pris fra Brøndbys side være på 22 millioner kroner, og det står vestegnsklubben tilsyneladende meget fast på. Hvis det skulle blive til et salg af Rønnow har Brøndby kun omkring en uge til at finde afløseren for landsholdets andetvalg på målmandsposten.

Frederik Rønnow har tidligere på sommeren været sat i forbindelse med klubber fra både Belgien og den tyske Bundesliga, men det er altså ikke blevet til noget skifte til udlandet endnu for Brøndby-målmanden.

Interessen kom især efter de to landskampe, Rønnow fik, mod Kasakhstan og Tyskland, og nu lader det altså til, at det er Nottingham Forest, der er mest lun på den 25-årige keeper, der tidliger i karrieren også har spillet for AC Horsens og Esbjerg.