Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby-back: Vi har noget at revanchere

Før Brøndby IF tager imod AC Horsens på søndag, forventer Svenn Crone, at holdet vinder, selvom AC Horsens har været formstærke.

Da Brøndby gæstede AGF i weekenden, var udeholdet langt fra at gentage sejren på 0-7. I stedet vandt AGF med 2-0, og nu føler Svenn Crone også, at Brøndby har noget at revanchere i næste runde af Superligaen.

- Selvfølgelig skal vi vinde, også ud fra det faktum, at vi har haft nogle svipsere i starten af sæsonen – vi har noget at revanchere og vil rigtig gerne give fansene noget tilbage for den opbakning, vi hele tiden får fra dem, siger forsvarsspilleren til klubbens hjemmeside.

Selvom AC Horsens har fået en flyvende start på sæsonen, frygter Svenn Crone ikke sine kommende modstandere.

- Vi er opmærksomme på, at de har fået en rigtig god start, men vi kender dem fra sidste år. De er et hold, der er fysisk stærke og står godt på banen, så det bliver en kamp rig på dueller, tilføjer han.

Samtidigt kan Brøndby-spilleren glæde sig over salget af sæsonkort. Der er nemlig blevet solgt rekordmange sæsonkort til Brøndby Stadion, og det bider Svenn Crone mærke i.

- Vi er superglade for, at der kommer flere og flere på stadion og bakker os op. Og vi vil rigtig gerne give dem en sejr, og det sætter vi alt ind på at gøre – også på søndag mod AC Horsens, afslutter han.

Kampen mellem Brøndby IF og AC Horsens sparkes i gang klokken 16.00 på søndag.