Officielt: Vejle skriver kontrakt med ung brasilianer
Foto: Vejle Boldklub
1. division

Officielt: Vejle skriver kontrakt med ung brasilianer

Erick Farias er kommet på en tre år lang aftale med Vejle, der er tophold i 1. division. Her bliver han den tredje brasilianer i truppen.

Der er lagt op til en masse samba i Nørreskoven i denne sæson, da Vejle har fået papir på Erick Farias, der har vist sig frem i klubben de seneste par uger. Helt præcist handler det om en tre-årig kontrakt med Vejle Boldklub. 

Det skriver klubben på dens officielle hjemmeside.

Den 20-årige brasilianer har gjort det så godt, at teknisk chef i Vejle Boldklub, Jacob Krüger, er meget glad for, at det er lykkes for klubben at få Farias på en permanent aftale. Han bliver betegnet som en alsidig og stærk angrebsspiller.

- Vi har fået et godt indtryk af Erick Farias gennem vores kontaktnetværk og hans prøveophold i klubben. Han er en angrebsspiller, der i vores system både kan spille centralt og på kanten. Som fodboldspiller er han stærk på kroppen, hurtig og en aggressiv og teknisk type, der vil score mål. Han kommer fra et godt udviklingsmiljø i en stor brasiliansk klub, der har udviklet mange dygtige spillere. Erick Farias er et stærkt supplement til vores i forvejen stærke offensiv, lyder det fra Jacob Krüger.

Erick Farias har tidligere spillet i en lang årrække for den store brasilianske klub Grêmio, og når der kommer spillere fra helt andre steder, så tager det altid tid at få dem helt på plads, lyder det fra Vejle-chefen.

- Når man henter unge spillere ind fra andre verdensdele kan det ofte vise sig, at der er en tilvænningsperiode. I de sidste par uger har vi set en ung brasilianer med en stærk attitude og en god mentalitet på træningsbanen. Selvom vi knytter store forhåbninger til Erick, så véd vi, at det kræver tålmodighed med unge spillere. Det har vi set med vores andre offensivspillere. Med tanke på vores i forvejen stærke offensiv, er der ikke noget pres på Erick fra dag et, siger Jacob Krüger.

Erick Farias bliver ikke den eneste brasilianer i Vejle-truppen, der i forvejen også har Dominic Vinicius og Allan Sousa på listen.