TV: Her er højdepunkterne fra Danmarks sejr over Armenien

Du får her et flot hattrick af Thomas Delaney samt et smukt frisparksmål fra Christian Eriksen, som du kan nyde igen og igen.

Danmark tog endnu et vigtigt skridt i VM-kvalifikationen, da de vandt med 4-1 ude over Armenien i bagende hede. Her blev særligt Thomas Delaney dagens mand i skysovs, da han nettede hele tre gange i løbet af kampen.

Dog skulle Danmark lige ned på jorden efter 4-0-sejren over Polen fredag, da Koryan sendte armenerne foran med et flot langskudsmål. Ti minutter efter var Thomas Delaney så på pletten første gang, da han headede Danmark tilbage i kampen.

Kort efter var den gal igen for Armenien, da Christian Eriksen kunne sende et frisparksmål direkte i netmaskerne. Så var Danmark virkelig i førersæddet og her fjernede de sig ikke fra igen.

I anden halvleg tog Thomas Delaney igen sagen i egen hånd, da han lukkede kampen til 3-1 med otte minutter tilbage af den ordinære spilletid, og i overtiden gjorde fuldendte han sit hattrick, som fortjener stor ros.

Her kan du nu se højdepunkterne fra kampen igen og igen. Vi stopper dig ikke.