VM

Spanien gav miniputnation fodboldlektion

Spanien knuste tirsdag aften Liechtenstein med hele 8-0. Her følger et overblik over aftenens kampe i VM-kvalifikationen.

I søndags formåede miniputnationen Luxembourg at spille uafgjort mod Frankrig på udebane, men i dagens VM-kvalifikationskamp fik Liechtenstein en synge lussing af Spanien.

Således måtte Liechtenstein gå fra banen med et nederlag på hele 8-0. Tre minutter inde i kampen startede Sergio Ramos målfesten, og så fulge Alvaro Morata, Isco og David Silva efter i første halvleg med hver deres mål.

I anden halvleg nettede Iago Aspas to gange, mens Alvaro Morata også scorede sit andet mål i kampen. Ydmygelsen blev total med selvmål af Maximilian Goppel i kampens sidste minut. Dermed er Spanien nu næsten VM-klar, da de med to runder tilbage har tre point ned til Italien på andenpladsen, og Albanien og Israel venter som resterende modstandere.

Italien vandt i gruppens anden kamp 1-0 over netop Israel, da Ciro Immobile scorede kampens eneste mål efter 53 minutter. Albnien spillede uafgjort 1-1 i gruppens sidste kamp mod Makedonien.

I gruppe I vandt Island 2-0 over Ukraine, da Gylfi Sigurdsson nettede to gange. Tyrkiet vandt 1-0 over Kroatien, da Cenk Tosun scorede det forløsende mål med et kvarter tilbage. Kosovo tabte 1-0 mod Finland, da Brøndby IF-angriber Teemu Pukki nettede syv minutter før tid.

I gruppe D vandt Serbien efter mål af Aleksandar Kolarov 1-0 over Irland. Østrig og Georgien spillede uafgjort 1-1, mens Wales vandt 2-0 over Moldova, da Hal Robson-Kanu og Aaron Ramsey nettede undervejs.