Rummenigge sætter Lewandowski på plads efter transfer-brok
Foto: Getty Images
Bundesliga

Rummenigge sætter Lewandowski på plads efter transfer-brok

Man kritiserer åbenbart ikke Bayerns direktør Karl-Heinz Rummenigge offentligt, hvis man spiller for klubben. Det må Lewandowski nu sande.

Bayern Münchens giftige, polske angriber Robert Lewandowski var som følge af transfervinduet ude med kritik af sin tyske klubs agerent på spillermarkedet. Her mente han ikke, at man havde gjort nok for at få kvalitetsspillere til truppen.

Det reagerer Bayern-direktør og tidligere spiller Karl-Heinz Rummenigge nu på i et interview med Bild.

- Det ville være en skam, hvis han virkelig ser det på den måde. Loyalitet er en del af Bayerns DNA, og det er meget vigtigt for vores fans, lyder det fra Rummenigge.

Undervejs i sommeren fik den tyske mesterklub Corentina Tolisso fra Lyon, Niklas Süle fra Hoffenheim og Kingsley Coman på en permanent aftale fra Juventus, ligesom man har lejet Real Madrids James Rodriguez. Det skulle dog være PSG's store indkøb af Neymar og Mbappe, som Lewandowski skulle være misundelig på.

- Selvfølgelig var Robert (Lewandowski red.) irriteret over PSG's handler. Han er ansat hos os som fodboldspiller, og han tjener en masse penge. Jeg ærgrer mig over, hvad han sagde. Men uanset hvad, hvis man kritiserer klubben eller sine holdkammerater offentligt, så kommer man i problemer med mig personligt. Han har allerede kommet med falske anklager i sidste sæson efter kampen mod Freiburg, hvor han sagde, at han ikke var blevet støttet nok, siger Lewandowski.

Karl-Heinz Rummenigge fortæller desuden, at det nok er Lewandowskis agent, som har sendt ham i marken.

- Desværre er hans agent ofte hans spirituelle lys. Det er også tilfældet her. Interviewet var bevist lavet udenom Bayern, og det skader kun Robert, siger Rummenigge.

Lewandowski har kontrakt med Bayern München frem til 2021.