Falk: Vi sidder godt på det men mangler lige det sidste
Foto: Getty Images
Europa League

Falk: Vi sidder godt på det men mangler lige det sidste

FC København fik point med fra første spillerunde i Europa Leagues gruppespil mod Lokomotiv, og her kunne Rasmus Falk godt se mere til FCK, fortæller han.

FC København fik torsdag aften taget hul på Europa League-gruppespillet hjemme i Parken mod russiske Lokomotiv Moskva. Her blev det til ét point for de danske mestre efter 0-0 i en kamp, hvor københavnerne leverede en god indsats.

Det var også indskiftede Rasmus Falks opfattelse af kampen, og han blev umiddelbart efter kampen interviewet af 6'eren.

- Vi sidder godt på det, men vi mangler lige at skabe de helt store chancer. Jeg synes, vi er bedst, men vi kan godt skabe lidt mere, siger Falk og fortsætter: 

- De kommer her til København for at få et resultat, og det var vi måske lidt overraskede over. De var svære at bryde op, men vi gør det okay, men mangler lige det sidste for at blive farlige. 

Særligt i det defensive var FC København gode til at holde stjernerne fra den russiske storklub væk, så var det ogsoå noget, som Falk kunne se som en positiv del af kampen.

- Det var en god præstation i dag, selvom vi ikke vinder, så er det et hold, der ligger nummer to i den russiske, og de har trods alt nogle midler, der er lidt større end dem vi har - så det er en fin præstation i dag. 

I næste runde af Europa League skal FC København møde Sheriff Tiraspol fra Moldova.