Video : Tipsbladet
Superliga

Korcsmár om hattrickhelt: Håber han scorer tre i alle kampe nu

Den ungarske forsvarsspiller roste sin holdkammerat i angrebet.

Efter det dramatiske 4-3 nederlag til FC København i sidste weekend fik FC Midtjylland oprejsning søndag eftermiddag, da de storsejrede med 5-1 mod Hobro på MCH Arena.

Hjemmeholdets ungarske forsvarer, Zsolt Korcsmár, var glad for sejren og kampen, som han mente, FC Midtjylland dominerede:

- Alle på MCH Arena kæmpede fra første minut. Vi dominerede, investerede en masse energi og scorede et tidligt mål, hvilket hjalp os meget. Vi gav lidt for meget plads og for mange chancer væk i anden halvleg, men fortjente stadig at vinde, fortalte forsvarsspilleren til FC Midtjyllands hjemmeside efter kampen.

Paul Onuachu og Jakob Poulsen scorede hver en enkelt, mens norske Alexander Sørloth nettede hele tre gange i opgøret. Korcsmár var selv nomineret til kampens spiller på MCH Arena, men han medgiver dog, at Sørloth fortjente prisen:

- Det er fuldt fortjent, at Alexander (Sørloth red.) bliver kampens spiller. Jeg håber, at han har tænkt sig at score tre mål i alle vores kampe fremover. Han spillede en fantastisk kamp, han er en god afslutter, og så arbejder han rigtig hårdt for holdet, lød det fra Zsolt Korcsmár til FCM TV.

FC Midtjylland møder i næste weekend AGF på udebane.