Dortmund tager førsteplads efter overbevisende sejr

Köln var magtesløse, da Dortmund vandt med hele 5-0. Angrebet hos Dortmund var i topform.

Borussia Dortmund topper nu Bundesligaen med fire kampe og ti point. Mandskabet har endnu ikke lukket et mål ind i den tyske topliga, og søndag aften vandt Dortmund med 5-0 over Köln.

23-årige Maximilian Philipp sendte føringsmålet i netmaskerne efter bare to minutter. Ukrainske Andriy Yarmolenko blev noteret for assisten. Kort før pausefløjtet kom Sokratis også på måltavlen, mens Pierre Emerick-Aubameyang vågnede efter halvlegen.

Godt en time var der spillet, da Pierre Emerick-Aubameyang bragte Dortmund på 3-0. Han eksekverede et straffespark på fineste vis, før han igen kom på måltavlen til 4-0. Angriberens andet mål faldt bare 60 sekunder efter det første.

Maximilian Philipp lukkede målfesten med tyve minutter tilbage af opgøret. Nu gør Dortmund klar til at møde Hamburger SV i en kamp, der allerede spilles på onsdag i Bundesligaen.

Danske Frederik Sørensen blev indskiftet efter 64 minutter for FC Köln.