Emery om straffe-drama med Cavani og Neymar: Den må de selv klare
Foto: Getty Images
Ligue 1

Emery om straffe-drama med Cavani og Neymar: Den må de selv klare

Der var drama i luften i kampen mellem PSG og Lyon, da Cavani og Neymar ikke kunne blive enige om, hvem der skulle sparke et straffespark.

Det er nogle store personligheder, der optræder for PSG i disse år, og to af dem kom i weekendens kamp mod Lyon i clinch med hinanden. Det var Edinson Cavani og Neymar, der kom ud for den klassiske uenighed om, hvem der skulle sparke et straffespark.

Her kom de frem til - efter en lang diskussion - at det var Cavani, der skulle sparke straffesparket. Og om det var forstyrrelsen fra Neymar eller bare tilfældigheder, så brændte Cavani straffesparket på Lyon-målmanden.

Kampen endte dog med en 2-0-sejr til PSG, som derfor fortsætter deres sejrsrække, men efter kampen måtte PSG-træner Emery svare på, hvordan man vil tage sig af de interne problemer mellem Neymar og Cavani ved straffesparket.

- Straffesparkene kan blive taget af et par spillere. En af dem er Cavani og den anden er Neymar. Nu vil vi finde ud af, hvem der skal sparke straffe de næste par gange, for jeg tror på, at de begge kan score på dem - og jeg vil gerne have dem begge til at være en del af det her, siger Emery og lægger op til at de selv må finde ud af, hvordan de vil gøre det.

Men hvis de stadig ikke kan komme til enighed, så er PSG-træneren ikke bange for at tage fat selv, og udpege en, lyder det fra ham.

- Jeg vil ikke have, at dette skal blive et problem for os, siger han.

PSG har vundet alle seks kampe i Ligue 1 i denne sæson, og ligger nummer et med tre point ned til Monaco.