Darren Ferguson har spurgt Sir Alex til hjælp inden kamp mod Wenger
Foto: Getty Images
Premier League

Darren Ferguson har spurgt Sir Alex til hjælp inden kamp mod Wenger

Sir Alex Fergusons søn Darren Ferguson skal nu op mod en af farens store manager-rivaler, når Doncaster skal møde Arsenal i ligacuppen onsdag. Derfor har sønnen spurgt om hjælp.

Sir Alex Fergusons søn Darren Ferguson er manager for Doncaster, som skal møde Arsenal i den engelske ligacup, som i denne sæson går under navnet Carabao Cup. Kampen er onsdag, og hvad er så mere nærliggende end at spørge sin far om hjælp, når man skal møde Arsene Wenger.

Det har Darren Ferguson da også gjort, fortæller han til Sky Sports.

- Der er stor respekt mellem min far og Arsene Wenger, og de var begge meget konkurrenceprægede. Der var også sådan en helt særlig kant i forholdet mellem de to, men nu ser jeg frem til at stå overfor Wenger, siger Ferguson junior.

Der bliver da også ret meget opmærksomhed fra familien op til kampen, når sønnike Ferguson skal op mod Wengers Premier League-tropper.

- Jeg har talt med ham om kampen, og han kommer til at være der sammen med min mor og resten af familien, så det bliver godt. Godt for alle. Alle spillernes familier vil være der, men det vigtigste er, at vi kommer ud og giver den gas, siger Darren Ferguson.

Kampen mellem de to hold spilles onsdag klokken 20.45.