Dagens Spilforslag: Odd får problemer på ny langfart
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Spilforslag: Odd får problemer på ny langfart

Tromsø følger 5-0-sejren over topholdet fra Sarpsborg 08 op med endnu en gevinst på Alfheim Stadion.

Torsdag kl. 18.00
Tromsø – Odd
1
2,15 @ NordicBet

Tromsøs chancer for at redde livet i den norske Eliteserien fik et gevaldigt boost, da holdet vandt med 5-0 hjemme over topholdet fra Sarpsborg i sidste runde. Sarpsborg har siden fået gevaldige klø fra både fans og medier, da træner Geir Bakke havde skiftet et halvt hold ud til kampen af hensyn til den pokalkamp, holdet spillede ude mod Vålerenga i går aftes.

Men uanset modstanden så tankede Tromsø både selvtillid og point, så afstanden op til den livsvigtige 13.-plads nu kun er to point væk. Samtidig kan træner Simo Valakari glæde sig over, at holdet ikke har nye skader til denne kamp.

Tromsøs sejr over Sarpsborg kan egentlig vise sig at være Odds chance, da holdet nu kun har syv point op til tredjepladsen. Odd har dog været så svingende hidtil, at kun de færreste lige nu tør tro på, holdet skulle have stamina til at sætte en jagt på medaljer ind i sæsonens sidste kampe.

Det virker som om, Tromsø går ind til kampen som det mest motiverede mandskab, mens Odd-spillerne altså rejse knap 2.000 km. fra Skien i syd til Tromsø i nord. Om det skyldes den lange rejse, skal vi lade være usagt, men Odd har kun vundet ude over Tromsø én gang de sidste 10 år.

Torsdagens kamp i Eliteserien er forholdsvis åben, men Tromsø vejrer morgenluft efter en hel sæson med kniven på struben og bør tage den anden sejr i træk for bare anden gang i denne sæson til et udmærket odds 2,15.