Mainz tabte i overtiden med Fischer på banen

Viktor Fischer var med på banen for Mainz 05, da holdet tabte til Hoffenheim på hjemmebane.

Det startede ganske godt for Mainz i onsdagens kamp mod Hoffenheim i Bundesligaen.

Efter bare fem minutter kom mandskabet i front med 1-0 mod Hoffenheim. Danny Latza åbnede kampen med målet til 1-0, før japanske Yoshinori Muto udbyggede føringen til 2-0.

Kort tid efter reducerede Nadiem Amiri til 2-1, mens Sandro Wagner udlignede til 2-2 før pausefløjtet. I den dybe overtid scorede Hoffenheim til stor skuffelse for værterne. Mark Uth blev noteret for den afgørende scoring til 2-3.

Viktor Fischer spillede 67 minutter for Mainz, før han blev udskiftet. Emil Berggreen var ikke udtaget til kampen.

Andetsteds vandt Frankfurt over kriseramte Köln med 1-0. Bundholdet har indkasseret 13 mål, mens holdet endnu ikke har fået point i Bundesligaen. Hertha Berlin vandt med 2-1 over Bayer Leverkusen. Topholdet fra Hannover fik et enkelt point i opgøret mod Freiburg, der endte 1-1.

Allerede om tre dage skal Viktor Fischer og co. spille kamp igen, når Mainz møder Hertha Berlin på lørdag.