Costa om Chelsea-afsked: Ikke sådan jeg ville forlade klubben
Foto: Laurence Griffiths/Getty Images
Premier League

Costa om Chelsea-afsked: Ikke sådan jeg ville forlade klubben

Diego Costa kalder Atletico Madrid for sit hjem.

Sommerens måske mest groteske og langvarige transfersaga har endelig fået en ende.

Allerede helt tilbage i januar lød der verserende rygter om, at Chelsea-manager Antonio Conte og stjerneangriberen Diego Costa var kommet op at toppes, og at Costa derfor snart ville være fortid i klubben.

Angriberen selv bekræftede sin afgang tilbage i juni, hvor han afslørede, at den italienske træner havde sendt ham en SMS, hvori han gjorde det klart, at Costa ikke var en del af hans planer.

Siden har uroen bredt sig i Chelsea, da Costa gerne ville tilbage til Atletico Madrid. Den spanske storklub er ramt af transferkarantæne i dette kalenderår, og så har London-klubben blevet nødt til at holde på den utilfredse angriber lidt endnu.

Forleden blev de to klubber så endelig enige om en aftale til januar, og målmageren taler nu ud om afskeden med Chelsea: 

- Det var ikke sådan, at jeg villle forlade klubben. Aldrig nogensinde. Jeg har et specielt forhold til alle i Chelsea. Det har ikke været mit ønske at skade klubbens image. Sådan er jeg ikke. De ved, hvordan jeg er, fortæller Diego Costa til spanske Marca.

Selvom angriberen er ked af afskeden, glæder det dog ham, at nu endelig kan vende "hjem" til Atletico:

- Jeg ville gerne tilbage. I Chelsea var jeg også rigtig glad, hvor jeg spillede på et fantastisk hold. Men Atletico er mit hjem, og nu er jeg her, siger Costa.

Diego Costa pjækkede fra Chelseas pre-season forberedelser og valgte i stedet at bruge tiden for sig selv i Brasilien. Han kan derfor passende bruge de næste par måneder på at komme i form i det spanske, inden at han officielt kan komme videre i sin karriere til januar.