Video : Tipsbladet
Superliga

Efter sen sejr i Hobro: Zorniger kritiserer BIF-spillere

Selvom cheftræneren kunne vende hjem til Brøndby med tre point i baggagen, var træneren langt fra tilfreds med Brøndby-spillerne.

Kamil Wilczek hamrede Brøndby IF på 1-2 i kampens døende minutter, men det betyder ikke det helt store for Alexander Zorniger efter sejren i Hobro. 

I stedet stiller Brøndby-træneren sig utilfreds med spillernes attitude under kampen.

- Vi kunne sagtens have skiftet otte mark-spillere ud i første halvleg, for ingen af dem gik ind i duellerne og opsøgte ikke andenboldene, selvom vi havde et væld af muligheder i midten af banen. De var meget mere aggressive end os, og det er uacceptabelt, fortæller Alexander Zorniger til TV3 SPORT efter de tre point. Cheftræneren fortsætter:

- Jeg kan virkelig godt lide dem allesammen, men lige nu skal nogle af dem tænke over, hvordan vi spiller fodbold i øjeblikket. Jeg er ikke interesseret i at blive inviteret til fødselsdage eller til deres bryllupper - jeg er bare interesseret i at vinde kampe. Hvis de vil efterfølge det ønske, vil de spille. Hvis ikke vil de ikke komme til at spille - uanset om de er tyskere, finnere eller danskere.

Alexander Zorniger forventer nu, at Brøndby-spillerne vil vise fremgang til træningspassene. 

På søndag får Brøndby muligheden for at forbedre sin plads i Superligaen. I øjeblikket ligger Brøndby IF på en tredjeplads med 18 point, mens FC Nordsjælland topper puljen med 20 point.

Brøndby IF tager hjemme imod SønderjyskE på søndag klokken 16.00.