Video : Tipsbladet
Superliga

Nedtrappet Kim Aabech: Jeg fortryder ingenting

Kim Aabech kunne have fået så med mere ud af sin karriere, er der mange, der mener, men hovedpersonen selv er meget tilfreds med sine valg.

Hvis der er noget, Kim Aabech er blevet skudt i skoene mange gange i løbet af sin karriere, så er det, at han kunne have fået så meget mere ud af den, end han har fået. Lyngby BK, FC Nordsjælland, AGF, AC Horsens og Hvidovre IF står der på angriberens CV. Sidstnævnte skiftede han til i sommer, og han betragter selv flytningen til Hvidovre og 2. division som en nedtrapning.

Spørgsmålet om, hvorvidt Kim Aabech kunne have taget sin karriere til større højder, end han har formået, hvis han blot havde taget det hele lidt mere seriøst, bliver han stadig mødt af jævnligt, men den 34-årige angriber fortryder intet, når han ser tilbage på den karriere, der ikke varer så mange år endnu.

- Jeg bliver en gang imellem drillet lidt med, at hvis jeg bare havde taget mig sammen, da jeg var lidt yngre, kunne det måske være blevet til lidt mere, end det er blevet til. Det er altid nemt at spå om bagefter. Jeg har været glad for det liv, jeg har haft. Jeg har haft det sjovt liv og har en god familie, siger Kim Aabech til BT.

Kim Aabech var i 2007 tæt på at skifte til FC Københavm, men han endte med at blive i Lyngby BK, hvor han har optrådt i langt størstedelen af sin karriere.