Video : Tipsbladet
Superliga

OB's Laursen er tvivlsom til FCK-kamp

Når OB møder FC København søndag, bliver det måske uden Ryan Johnson Laursen. Backen døjer stadig med problemer i baglåret. Til gengæld er Frederik Tingager fit for fight.

Da OB i sidste uge skulle have mødt St. Pauli i en træningskamp, var Ryan Johnson Laursen ikke udtaget. Den tidligere Esbjerg-back havde fået problemer med baglåret, så beslutningen om at spare ham blev taget, inden træningskampen blev aflyst.

Nu, hvor landskampspausen lakker mod enden, er det dog stadig uvist, om OB-backen når at blive sin baglårsproblemer kvit, inden holdet får besøg af FC København. Det sker på søndag.

- Det går fremad, men han skal ikke spille på stor bane i eftermiddag. Han har været med i nogle pasningsøvelser men ellers ikke, siger OB's cheftræner, Kent Nielsen, til SportFyn.

Mens Ryan Johnson Laursen er tvivlsom, er der godt nyt fra forsvarskollegaen Frederik Tingager. Han er tilbage i fuld træning, rapporterer lokalmediet. Til gengæld har en anden back, unge Jacob Bruus, fået en lille fiberskade.

OB har dog fortsat seks dage til at få alle mand kampklar, inden FC København altså aflægger visit på Fyn. Lykkes det ikke at få Johnson Laursens drilske lår i orden, ligner Mikkel Desler den oplagte afløser.