Video : Tipsbladet
Premier League

Chelsea frygter at undvære Kanté i op til syv kampe

N'Golo Kantés skade rammer Chelsea på et skidt tidspunkt.

I løbet af 23 dage spiller Chelsea syv kampe, og derfor vil Antonio Conte formentlig være ked af, at N'Golo Kanté blev skadet i en VM-kvalifikationskamp for det franske landshold for nylig. 

Den centrale midtbanespiller risikerer nemlig at være ude i alle syv kampe, og dermed kan han gå glip af to Champions League-kampe mod Roma og en Premier League-kamp mod Manchester United. 

The Telegraph skriver, at Chelsea frygter for skadens omfang, og Kanté løbende vil blive vurderet af klubbens lægestab, som vurderer franskmandens forstrækning til at være mere alvorlig end den skade, som Àlvaro Morata pådrog sig i Premier League-kampen mod Manchester City for snart to tuger siden. 

Den spanske angriber er tvivlsom til det kommende Premier League-opgør mod Crystal Palace, og også brasilianske Willian og Danny Drinkwater er muligvis ikke i stand til at spille for de forsvarende mestre. 

Derimod er David Luiz tilbage i truppen efter overstået karantæne, og brasilianerens tilbagevenden kan gå ud over Andreas Christensen, som ellers har vikarieret i det centrale forsvar med stor succes.