Peter Sørensen glad for avancement: En sjov oplevelse
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

Peter Sørensen glad for avancement: En sjov oplevelse

Superliga-klubben Silkeborg IF var i store problemer i pokalkampen mod Hellerup IK onsdag aften, men efter straffesparkskonkurrence lykkedes det for Peter Sørensens mandskab at sikre billetten videre.

Det holdt hårdt, og der skulle 120 minutters fodbold og en straffesparkskonkurrence til, før Silkeborg IF kunne booke billet til ottendedelsfinalen i DBU Pokalen.

Onsdag aften var klubben ude mod HIK fra 2. Division, og det blev en noget tættere kamp end forventet for Peter Sørensens mandskab.

Men sejren kom til sidst i hus, og så er Silkeborg klar til at møde Lyngby Boldklub i ottendedelsfinaleni DBU Pokalen.

Efter kampen tog Peter Sørensen det positive med fra sejren.

- Det var da okay at være med til dette, en sjov oplevelse. Det var jo sådan en kamp, hvor det undertippede hold var glad det meste af tiden og os, der for såvidt var under pres. Vi var ikke dygtige nok, men jeg tænkte, at da vi kom foran 2-1, så var kampen i vores hænder. Det var den så ikke, og jeg havde endda prædiket for spillerne, at HIK ville blive træt efter en time. Den prædiken holdt ikke, og på den måde var vi mange, der var under niveau i dag, siger Peter Sørensen til klubbens hjemmeside.

Silkeborg havde blandt andre Jeppe Gertsen, Tobias Salquist, Jeppe Okkels og Magnus Mattsson i spil, så de unge i truppen fik hår på brystet.

- De har haft en god oplevelse ved at vinde, og så må vi tage til efterretning, at vi kunne have gjort det bedre, og at niveauet ikke var godkendt. Men tag en spiller som Jeppe Gertsen, der spiller en god kamp, scorer i sidste minut af forlængelsen og sikrer straffesparkskonkurrence, hvor han så brænder et straffespark. Det er en aften, han aldrig glemmer, siger Peter Sørensen.

Næste opgave er som sagt et møde med Lyngby i DBU Pokalen - et opgør, der spilles i Silkeborg.